Hermotoriseren van uw Volvo Penta

Installatie Volvo Penta boottrimsysteem
15 mei 2017
Proefvaardag Yamaha Bremerbaai Biddinghuizen
Proefvaardag 27 mei 2018 Biddinghuizen
13 maart 2018
Alles tonen

Hermotoriseren van uw Volvo Penta

Hermotorisering van uw Volvo Penta; tijdelijk extra aantrekkelijk!

Is uw boot wat van de eerdere kracht en pracht kwijtgeraakt? Een eenvoudige en aantrekkelijke manier om de algehele prestaties van uw boot aanzienlijk te verbeteren en uw bootbeleving naar een hoger niveau te tillen, is het vervangen van de motor.

De hermotoriseringskits van Volvo Penta voor D1, D2 motoren helpen u om een betaalbare overstap naar de nieuwste generatie dieselmotoren mogelijk te maken.

Als u gaat varen wilt u ontspannen en genieten. Natuurlijk wilt u dan kunnen vertrouwen op uw motor. Door het installeren van een nieuwe Volvo Penta motor neemt het gemak en comfort aan boord toe. Tevens heeft u dan minder last van trillingen, uitlaatgassen en geniet u van een stille en zijdezachte werking. Bij Volvo Penta noemen we dit Easy Boating. De betrouwbaarheid van een nieuwe motor en de 2+3 jaar Volvo Penta garantie staan garant voor vele jaren bootplezier.

D1/D2 Hermotoriseringskit

Geef uw boot een nieuw leven door uw oude motor te vervangen voor een nieuwe D1 of D2 dieselmotor. De D1/D2 hermotoriseringskit maakt het installeren van de nieuwe motor makkelijk en minimale impact op uw bestaande motor fundatie.

Met een nieuwe Volvo Penta motor ervaart u de verbeterde manouvreerbaarheid, stillere werking, verbeterde prestaties en oplaad vermogen. De waarde van uw boot zal stijgen. De D1/D2 hermotoriseringskit is beschikbaar voor zowel installaties met schroefas en Saildrive.

Eenvoudige installatie

De hermotoriseringskits zijn ontwikkeld en grondig getest door Volvo Penta en garanderen een veilige, eenvoudige en kostenbesparende vervanging. Elke kit is afgestemd op uw bestaande motorfundatie om deze zo min mogelijk te verstoren.

Repowering yours

Voor de zesde keer op rij is Volvo Penta officieel leverancier van de Volvo Ocean Race. De Volvo Ocean 65 zeilboten zijn uitgerust met een D2-75 motor. Naast voortstuwing voor in de haven en bij noodgevallen, zorgt deze motor voor elektriciteit voor onder andere communicatie apparatuur, computers, verlichting en verwarming. Volvo Penta heeft zich in al die jaren bewezen als betrouwbare partner. Voor de Volvo Ocean Race crew is de D2-75 onmisbaar.

Tijdelijk is het inruilen van uw huidige scheepsmotor extra aantrekkelijk en maakt u bovendien kans op een Volvo Ocean Race VIP arrangement tijdens de finisch in Den Haag! Bij het bestellen van een hermotoriseringskit ontvangt u sowieso een Volvo Ocean Race jacket*.

Neem contact met ons op om te informeren of uw motor in aanmerking komt.

Voorwaarden

  • De tijdelijke inruilactie is geldig voor in Nederland, België en Luxemburg geregistreerde klanten
  • De actieperiode loopt van 29 augustus tot en met 31 december 2017
  • De oude motor is na de inruil eigendom van Harderwijk Maritiem
  • Informeer bij ons of uw motor in aanmerking komt
  • U kunt meeloten voor een Volvo Ocean Race VIP arrangement tijdens de finish in Den Haag
  • Tijdens de actieperiode ontvangt u één Volvo Ocean Race Alicante Jacket bij de bestelling van uw motor
  • *Voor het Volvo Ocean Race Alicante jacket geldt op=op (niet inwisselbaar voor korting)