Hermotoriseren van uw Volvo Penta

Maak kennis met de nieuwste generatie F20 buitenboordmotor
10 december 2018
Yamaha voorjaarsactie
22 maart 2023
Maak kennis met de nieuwste generatie F20 buitenboordmotor
10 december 2018
Yamaha voorjaarsactie
22 maart 2023

Hermotoriseren van uw Volvo Penta

Hermotorisering van uw Volvo Penta!

Is uw boot wat van de eerdere kracht en pracht kwijtgeraakt? Een eenvoudige en aantrekkelijke manier om de algehele prestaties van uw boot aanzienlijk te verbeteren en uw bootbeleving naar een hoger niveau te tillen, is het vervangen van de motor.

De hermotoriseringskits van Volvo Penta voor D1, D2 motoren helpen u om een betaalbare overstap naar de nieuwste generatie dieselmotoren mogelijk te maken.

Als u gaat varen wilt u ontspannen en genieten. Natuurlijk wilt u dan kunnen vertrouwen op uw motor. Door het installeren van een nieuwe Volvo Penta motor neemt het gemak en comfort aan boord toe. Tevens heeft u dan minder last van trillingen, uitlaatgassen en geniet u van een stille en zijdezachte werking. Bij Volvo Penta noemen we dit Easy Boating. De betrouwbaarheid van een nieuwe motor en de 2+3 jaar Volvo Penta garantie staan garant voor vele jaren bootplezier.

D1/D2 Hermotoriseringskit

Geef uw boot een nieuw leven door uw oude motor te vervangen voor een nieuwe D1 of D2 dieselmotor. De D1/D2 hermotoriseringskit maakt het installeren van de nieuwe motor makkelijk en minimale impact op uw bestaande motor fundatie.

Met een nieuwe Volvo Penta motor ervaart u de verbeterde manouvreerbaarheid, stillere werking, verbeterde prestaties en oplaad vermogen. De waarde van uw boot zal stijgen. De D1/D2 hermotoriseringskit is beschikbaar voor zowel installaties met schroefas en Saildrive.

Eenvoudige installatie

De hermotoriseringskits zijn ontwikkeld en grondig getest door Volvo Penta en garanderen een veilige, eenvoudige en kostenbesparende vervanging. Elke kit is afgestemd op uw bestaande motorfundatie om deze zo min mogelijk te verstoren.

Repowering yours

Voor de zesde keer op rij is Volvo Penta officieel leverancier van de Volvo Ocean Race. De Volvo Ocean 65 zeilboten zijn uitgerust met een D2-75 motor. Naast voortstuwing voor in de haven en bij noodgevallen, zorgt deze motor voor elektriciteit voor onder andere communicatie apparatuur, computers, verlichting en verwarming. Volvo Penta heeft zich in al die jaren bewezen als betrouwbare partner. Voor de Volvo Ocean Race crew is de D2-75 onmisbaar.

Neem contact met ons op om te informeren of uw motor in aanmerking komt.