Volvo Penta schroeven

De kunst van het presteren

Volvo Penta schroeven laten een kunstzinnige kant van de techniek zien. Achter elke kleine ronding, alle vloeiende contouren en elke hoek gaat een geavanceerd ontwerpproces schuil dat is gebaseerd op jarenlange ervaring. We hebben verstand van schroeven, maar het belangrijkste is dat we de gehele aandrijflijn ontwikkelen. Daarom zijn we in staat het vermogen van de aandrijflijn om te zetten in ware kracht, wat u ervaart op het water. Deze prestaties leiden tot meer vaarplezier en dragen bij tot de lange levensduur van uw aandrijflijn.

Op een Aquamatic-, Duoprop of klapschroef kunnen we dit vaarseizoen tijdelijk 10% extra korting geven!

Bij inlevering van de oude schroef maken wij een donatie aan het Clean Seas-project. Het Clean Seas- project heeft als doel om overheden, het grote publiek en de particuliere sector te betrekken bij de bestrijding van plastic vervuiling in zee.

Schroeven voor motorboten en zeilboten

Volvo Penta schroef single
Volvo Penta vaste schroef saildrive
Volvo Penta schroef klapschroef saildrive en as

Een brede ervaring

Aquamatic hekaandrijving, Saildrive, Volvo Penta IPS en Forward Drive behoren tot de beste uitvindingen van de maritieme sector: deze geavanceerde en innovatieve techniek is alleen mogelijk door uitgebreide ervaring en een compromisloze inzet tot het leveren van meer vaarplezier. Onze schroeven zijn daarop geen uitzondering. Ze vormden altijd een essentieel onderdeel van dit innovatieve proces, en spelen een belangrijke rol bij het verleggen van de grenzen op het gebied van prestaties, comfort en vaarplezier.

De enige manier vooruit

Want de schroeven van Volvo Penta worden altijd ontworpen als onderdeel van een compleet aandrijfsysteem. Het is de enige manier. Of u nu een motorboot of een zeilboot heeft, er is altijd een originele Volvo Penta schroef die geheel aansluit bij uw wensen.

2 jaar garantie

Twee jaar garantie

Originele Volvo Penta schroeven vallen onder onze standaardgarantie van 12 maanden. Als u de onderdelen en accessoires aanschaft en laat monteren door ons als erkend Volvo Penta dealer, dan krijgt u maar liefst 24 maanden garantie, arbeidsloon inbegrepen.

Volvo Penta schroef gids

Volvo Penta Propeller Guide

Meer informatie over schroeven, waaronder onderdeelnummers, schroefafmetingen en installatiehardware, vindt u in de Volvo Penta Propeller Guide.