Over Yamaha

Mensen over de hele wereld die van het water houden kiezen voor de stille, betrouwbare kracht van Yamaha, om optimaal te kunnen genieten.

Waarom? Omdat geen enkele andere buitenboordmotor zoveel vertrouwen geniet en kan bogen op zoveel ervaring achter zijn naam, en niet te vergeten zo perfect is afgestemd op het varen zelf.

Mensen die er gewoonweg van houden om op het water te zijn. Vrienden die samen volop genieten op het water. Watersportfanaten die de uitdaging van het water beheersen, die op elke individuele manier dan ook van de watersport genieten, vertrouwen op de toonaangevende prestaties van Yamaha.

In onze showroom kunt u diverse modellen bekijken!

4 redenen om voor een YAM te kiezen

number-one-in-a-circle

Perfecte partners

Yamaha-buitenboordmotoren zijn befaamd om hun betrouwbaarheid en geweldige prestaties. Het Ontwerp YAM opblaasbare boten sluit daar perfect op aan. Dankzij het uitgebreide assortiment Yamaha-buitenboordmotoren vindt u altijd de perfecte boot/motor combinatie.
number-two-in-a-circle

Optimale duurzaamheid

Alle Yam opblaasbare boten zijn vervaardigd van hypermodern PVC voor maximale sterkte en een fraai uiterlijk.
number-three-in-a-circle

Doordacht ontwerp

In de drijvers van alle YAMAHA opblaasbare boten is een slim ontworpen luchtschottensysteem ingebouwd. Hierdoor is uw boot zonder noemenswaardige problemen bestand tegen bijvoorbeeld kleinere stootbelastingen.
number-four-in-circular-button

Veiligheid en comfort


Het ingenieuze kwaliteitsventiel is daarvan een goed voorbeeld; uitzonderlijke betrouwbaar en luchtdicht en gemakkelijk in gebruik. Het ventiel steekt niet uit boven het oppervlak van de drijver en voorkomt dus dat u blijft haken of er anderszins last van hebt.