Winterstalling in Harderwijk, centraal gelegen.

Wij bieden onderhoud, reparatie en (winter) stalling voor uw schip. Met behulp van onze moderne 20 tons-kraan zetten wij schepen tot 15 meter veilig aan wal.

Voordat uw schip de winterstalling ingaat wordt de onderkant (tot aan de waterspiegel) grondig gereinigd d.m.v een hogedrukspuit, daarna zal deze op een door ons beschikbaar gestelde bok worden geplaatst.

Voor buitenboordmotoren hebben wij plaats nog voldoende ruimte in onze binnen stalling. Naast het stallen van uw schip of buitenboordmotor, kunnen wij in periode dat uw schip bij ons in de stalling staat diverse diensten voor u verzorgen.

Woont u in de nieuwe wijk Waterfront Harderwijk, dan kunt u eenvoudig bij ons terecht. Wij bevinden ons op korte vaarafstand!

Wij bieden een totaal onderhoudspakket:

  • Winterklaar maken van uw schip / motor)
  • Onderhoud aan de motor (in – outboard)
  • Onderhoud onderwaterschip
  • Cleaning / Polijsten en in de was zetten

Zodat u in het voorjaar weer onbezorgd kunt gaan varen!

Offerte voor uw schip? Vraag snel en makkelijk een offerte aan!

Winterstalling binnen

In deze vorstvrije hal wordt uw schip tot circa 8 graden gehouden. Dit is ideaal waardoor uw schip geen last heeft van temperatuur verschillen.

€ 53,50 per m2 (vorstvrij)

Winterstalling buiten

Op ons ruime buitenterrein is plek voor boten zowel met staande als met liggende mast. Er is voldoende ruimte tussen de schepen.

€ 28,50 per m2

Korte stalling

Wilt u uw boot voor een korte periode op de wal of in de hal stallen? Vanaf half mei tot en met augustus gelden hiervoor speciale tarieven.

Toelichting prijzen

Winterstalling schip (15 oktober-15 april) is incl. uit- & te water laten, onderwaterschip schoonspuiten, bok & stalling. Kosten voor de winterstalling van een buitenboordmotor bedraagt € 52,50

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.