Yamaha voorjaarsactie

Hermotoriseren van uw Volvo Penta
19 januari 2021
Yamaha Rigging Actie
Yamaha Rigging actie
31 mei 2023
Hermotoriseren van uw Volvo Penta
19 januari 2021
Yamaha Rigging Actie
Yamaha Rigging actie
31 mei 2023

Yamaha voorjaarsactie

Yamaha voorjaarsactie

Yamaha Marine geeft vaarseizoen 2023 een vliegende start
Twee unieke voordeelacties maken Yamaha-buitenboordmotoren nog bereikbaarder Nu het voorjaar er eindelijk echt aan komt, presenteert Yamaha Marine twee bijzondere acties die booteigenaren in heel de Benelux een vliegende start van het nieuwe vaarseizoen geeft! De ene actie is een voordeelactie waarbij je tot maar liefst 10% korting kunt krijgen op een nieuwe Yamaha buitenboordmotor van 4 tot 15 pk. De tweede actie kan je tot wel € 600,- extra inruilpremie opleveren boven op de inruilwaarde van je huidige motor. Doe er je voordeel mee!

1% korting per pk

Onder het motto ‘Good things come in small packages’, geeft Yamaha Marine je t/m 16 juni maar liefst 1% korting per pk op alle nieuwe ‘kleine’ buitenboordmotoren van 4 t/m 15 pk. Het mechanisme is heel simpel: iedere pk meer levert je een extra procent korting op! Met de actie kun je tot maximaal 10% korting krijgen, op het 15 pk model. De korting geldt op de verkoopadviesprijs, inclusief btw.

(veel) extra inruilpremie

Wie zegt dat je een nieuwe boot nodig hebt, om in een nieuwe boot te kunnen varen? In andere woorden: een nieuwe motor geeft je vaak een hele nieuwe, betere vaarervaring! Daarom geeft Yamaha je t/m  02 juni tot € 600,- extra inruilpremie boven op de inruilwaarde als je je huidige
buitenboordmotor inruilt voor een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor. De actie geldt voor de modellen 30 pk tot en met 100 pk, met uitzondering van de Vmax 90 pk en FT50/FT60 modellen. Per aankoop van een nieuwe buitenboordmotor mag er één viertaktmotor ingeruild worden. Deze moet van na 1 januari 2000 zijn en moet als complete unit ingeruild worden, dus niet in onderdelen. Met deze unieke actie maakt Yamaha het wel heel aantrekkelijk om dit jaar met een nieuwe, betere buitenboordmotor te varen!

Waar wacht je nog op?

Beide acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties. Ze lopen t/m 30 april, dus wacht niet en sla meteen je slag. Neem vandaag nog contact op met ons op, des te eerder vaar je nóg voordeliger met de kwaliteitsproducten van Yamaha.

Tel: 0341 – 75 99 99
Mail: info@harderwijkmaritiem.nl
Kom langs in onze showroom!