Over Pioner boats

Pioner Boats

Pioner Boats is een botenmerk uit Noorwegen dat is opgericht in 1959. Pioner Boats zijn bekend om hun duurzaamheid, hun betrouwbaarheid en hun veiligheid. De boten zijn gemaakt van Polyethylene en ontworpen voor de recreatieve vaarder, maar kunnen ook zeker goed gebruikt worden voor de vissers.

Recreatieve Pioner boot

Pioner Boats bieden veel mooie boten aan voor mensen die van plan zijn om tijd door te brengen op het water. Bij Harderwijk Maritiem hebben we nu 3 boten op voorraad die zeker aan je wensen zullen voldoen. De boten zijn ontworpen voor comfort, veiligheid en plezier. In onze voorraad hebben we 3 formaten, waardoor er altijd wel een boot tussen zit die geschikt is.

Pioner Vissersboot

De Pioner boats kunnen ook goed ingezet worden als vissersboot. Vooral hier op het wolderwijd komen zij goed tot hun recht. De boten kunnen uitgerust worden met de laatste technologieën en innovaties. Dus ben jij op zoek naar een betrouwbare vissersboot, kom dan eens langs!

Personaliseer je Pioner boat

De Pioner boten zijn er in vele afmetingen, maar er zijn ook veel accessoires en opties mogelijk. Je kunt zo je eigen boot helemaal naar stijl laten aankleden. Zo krijg je een unieke Pioner Boat die je onderscheid van elke andere boot. We kunnen je hier bij Harderwijk Maritiem helpen met het samenstellen van jouw boot en hem direct bestellen. Op deze manier geniet je optimaal van jouw tijd op het water!

Betrouwbare dealer netwerk van Pioner

Pioner boten worden verkocht via een netwerk van erkende dealers over de hele wereld, zo ook bij Harderwijk Maritiem. Wij bieden naast de verkoop ook ondersteuning en service aan zodat je verzekerd bent van een goede afterservice.

In onze showroom kunt u diverse modellen bekijken!

Overzicht van de Pioner Boats in onze showroom

Leuk en gemakkelijk te varen boot

De nieuwe Pioner boat 10 Classic is een slimme en veilige boot die gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren is – en een perfecte keuze voor zowel kinderen als volwassenen. In onze showroom hebben wij de rode variant

De Pioner Boat 10 classic is zelflozend, solide, gemakkelijk planerend en geweldig om te roeien. De Pioner 10 Classic is een echte veilige boot en kan op verschillende manier gebruikt worden. Zowel jong als oud is erg enthousiast over deze boot. De boot biedt plaats aan drie personen en is goedgekeurd voor 9.9 PK.

Specificaties

 

 

10 Classic
Lengte 3,23 m
Breedte  1.47 m
Max. aantal personen 3
Totaal gewicht  120 kg
Maximum toegelaten bbm.vermogen 9.9PK

Stevig en veilig voor de toekomst

De nieuwe Pioner 12 Maxi is een moderne en veilige multifunctionele boot. de 12 Maxi is zelflozend, gemakkelijk planerend, en lekker stabiel. Pioner is marktleider op het gebied van rotatiegieten. De Pioner 12 Maxi is daar een mooi voorbeeld van., hij heeft een dubbele romp en de boot is daardoor extreem veilig en volledig contact tussen het dek en de romp maakt de boot stijver en robuuster.

De boot biedt plaats aan drie of vier personen en het hoge rand zorgt ervoor dat iedereen comfortabel en droog kan varen. De midden dwarsbalk is ontworpen om zo gemakkelijk mogelijk te roeien.

Specificaties

 

 

12 Maxi
Lengte 3,81 m
Breedte  1.65 m
Max. aantal personen 3 tot 4
Totaal gewicht  160 kg
Maximum toegelaten bbm.vermogen 15 PK

DE NIEUWE MENSENBOOT

De Pioner boat 14 Active is een van onze nieuwste modellen. Klassieke lijnen worden gecombineerd met het juiste vaarcomfort met moderne details en een mooie afwerking. Deze boot is ook zeker een mooie vissersboot

De romp heeft voorgeboorde gaten voor tuigage. Aan bakboordzijde is praktische opbergruimte voor boothaken en vishengels e.d. Aan stuurboord is ruimte voor kleine spullen zoals mobiele telefoons en portemonnee e.d. Verder heeft de boot accuruimte, ruimte voor een brandstoftank onder de achterbank en twee opbergvakken onder de middendwarsboom. De boot heeft een uitstekend drijfvermogen, een hoog dekniveau en is bij uitstek geschikt voor de hedendaagse viertaktmotoren. Het hoge rand zorgt voor een droge en comfortabele vaartocht, ook bij iets ruwere golven. De Pioner 14 Active is een ruime boot die plaats biedt aan vier personen en veel vaarplezier biedt voor actieve bootliefhebbers.

Specificaties

 

 

14 Active  
Lengte 4,11 m
Breedte  1.73 m
Max. aantal personen 4
Totaal gewicht  220 kg
Maximum toegelaten bbm.vermogen 25 PK