Waterfront Harderwijk

Wanneer u woont in het Waterfront, wordt u omringd door water. Water dat u uitnodigt tot het maken van een tochtje met een zeil- of motorboot. Water dat u uitnodigt om dag in, dag uit te genieten van uw woon- en leefomgeving.

Genieten op het water!

Veel bewoners hebben zelfs de mogelijkheid om de boot voor de deur te leggen of heel dicht bij huis zoals Jachthaven De Knar. Op deze manier pak je natuurlijk nog sneller je boot wanneer het weer dit toelaat.

Of het nu gaat om een dagtochtje, weekendje weg of nog even snel het water op op een mooie zomeravond!

Het vaargebied is over het algemeen onontdekt en erg rustig. Je hebt hier ook nog prachtige vergezichten over het water, zonder storende industrie of hoogbouw.

Vaargebied Waterfront

Steeds meer watersporters ontdekken dat het Veluwemeer en het Wolderwijd.

Deze twee aaneengesloten meren met hun eilandjes en strandjes vormen in werkelijkheid een verrassend groot vaargebied en is uitermate geschikt om te gaan ontdekken. Zeker als u woont in Waterfront Harderwijk of omstreken!

Het vaargebied strekt zich uit tussen Harderwijk, het bosrijke Zeewolde en het schilderachtige, historische Elburg.

Harderwijk Maritiem bevind zich midden in dit prachtige gebied en helpt watersporters van Waterfront Harderwijk in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het onderhouden of reparatie, stalling of aanschaf van uw boot, sloep of Zodiac.

Uw watersport partner

Bent u een nieuwe Waterfront bewoner en bent u zich aan het oriënteren op een boot om dit mooie vaargebied te ontdekken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom.

Als officieel merkdealer van Zodiac en Yamaha verkopen wij diverse nieuwe rubberboten, maar we hebben ook occasions in de aanbieding.

U kunt ons ook eenvoudig bereiken via het water. Kijk hier waar wij zijn gevestigd.