Betere vaarbeleving met Volvo Penta accessoires

BESTUURDERSINTERFACE

De complete controle houden, niet alleen over uw snelheid en koers over het water, maar over de totale status van uw motor, met ergonomisch vormgegeven stuurwielen en bedieningen, en intuïtieve monitors.

1000x1000display

Met schermen voor motorbewaking van Volvo Penta heeft u alle benodigde informatie op één plek met rechtstreekse toegang tot alle belangrijke motor- en bootgegevens.

1000x1000-accessories-instrumentation

Instrumenten van Volvo Penta zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Bovendien zijn de instrumenten gemakkelijk af te lezen, zowel overdag als in het donker, dankzij de dubbele beglazing en geavanceerde verlichting.

1000x1000controls

De reeks bedieningselementen van Volvo Penta voldoet aan alle voorkeuren en eisen: voor EVC en voor mechanische systemen. Deze zijn speciaal ontworpen voor ergonomisch comfort en bedieningsgemak.

1000x1000-accessories-sailcontrol

De mechanische zeilbootbediening van Volvo Penta is specifiek ontworpen met het oog op zeilen. De onderdelen zijn sterk en robuust: een perfecte match voor het extreme zeemilieu waarin uw boot in zijn element is.

1000x1000steeringwheels

De nieuwe collectie ergonomisch vormgegeven en robuuste stuurwielen voor cabine en flybridge passen perfect bij de reeks bedieningselementen en displays van Volvo Penta.

1000x1000tripcomputer

De tripcomputer geeft informatie over het brandstofverbruik, de actieradius, vaartijd en nog veel meer.

MANOUVREREN

Het Volvo Penta EVC-systeem (Electronic Vessel Control) geeft uitdrukking aan onze filosofie van Zorgeloos varen. Met dit systeem kunt u unieke bedieningen, manoeuvreerfuncties en voorzieningen toevoegen, wat uw vaarbeleving nog verder verbetert.

1000x1000_cruise_control_Volvo_Penta

Een handige functie waarmee u met één vinger het motortoerental kunt regelen voor optimale brandstofefficiency en comfort.

1000x1000_autopilot_Volvo_Penta

EVC geïntegreerd, vergrendelt automatisch alle koerswijzigingen van het stuurwiel (schaduwbesturing).

1000x1000_joystick-driving_volvo_penta

Een slimme, nieuwe oplossing voor intuïtief varen: duw en roteer de joystick voor nauwkeurige besturing bij elke snelheid.

1000x1000-accessories-joystickdocking_Volvo_Penta

De essentie van zorgeloos varen: de zeer nauwkeurige bediening met de vingertoppen maakt het aanmeren op krappe plaatsen eenvoudig, zelfs plezierig.

DYNAMIEK VAN DE BOOT

De interceptortechnologie biedt een soepele en nauwkeurige automatische modus die automatisch alle trimafstellingen regelt. Bekijk onze verschillende accessoires voor interceptor- en trimtechnologie.

1000x1000-ml-partsservice-accessories-bts-harderwijk-maritiem

Het intuïtieve en gebruiksvriendelijke trimsysteem voor snelle speedboten. Dezelfde prestaties als conventionele trimvlakken, plus de extra voordelen van snellere respons, minder weerstand en compact ontwerp.

1000x1000-volvp-penta-accessories-pta-harderwijk_maritiem

De software van Volvo Penta past de trimstand automatisch aan voor de optimale aandrijfstand, waardoor het brandstofverbruik afneemt. Bijkomende voordelen zijn snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en meer comfort.

VERRMOGENSMANAGEMENT

De dynamo’s van Volvo Penta zijn aangepast aan de capaciteit van elke motor, zodat ze efficiënt opladen. Door de module Battery Control te installeren wordt het gehele elektrische systeem van de boot betrouwbaarder en gemakkelijker te controleren.

1000x1000batterymanagement

Battery Management is een geheel geïntegreerde oplossing voor bewaking, beheer en onderhoud van de accu’s van de boot. Het systeem werkt met de eerste e-Key-afstandsbediening in de sector.

1000x1000-extra-dynamo-volvo-penta-harderwijk

Volvo Penta motoren zijn voorzien van dynamo’s die perfect zijn afgestemd op het koppel van de motor. Ook zorgen ze voor extra opladen zonder dat dit ten koste gaat van het manoeuvreervermogen. Het bijplaatsen van een extra dynamo geeft een verhoogde oplaadcapaciteit voor 12V- en 24V-systemen.

MOTOREN EN AANDRIJVINGEN

Elk motoraccessoire maakt onderdeel uit van een systeem en is net zo zorgvuldig getest als de motor. Accessoires zijn ontworpen en ontwikkeld voor eenvoudige montage op motor en aandrijving, waardoor gecompliceerde aanpassingen worden voorkomen.

1000x1000-ml-partsservice-accessories-filter-volvo-penta

Het wordt ten zeerste aanbevolen een brandstofvoorfilter/waterafscheider te installeren tussen de brandstoftank en de motor. Dit biedt extra bescherming van het brandstofsysteem en is essentieel voor een veilige en betrouwbare brandstoftoevoer.

1000x1000-accessores-bezineleiding-volvo-penta

Een brandstofinname met geïntegreerde niveausensor en hoogwaardige slangen ontworpen voor een betrouwbaar en veilig brandstofsysteem.

1000x1000-accessoires-koelsysteem-volvo-penta

Het koelsysteem vormt een erg belangrijk onderdeel van de motorinstallatie. Bekijk onze reeks zeewaterfilters, vacuümkleppen en zoetwater-koelingssets.

1000x1000-accessories-volvo-penta-koppeling

De tweedelige robuuste schroefaskoppeling van Volvo Penta is ontworpen om de installatie veel gemakkelijker te maken en minder tijdrovend. Er zijn geen kostbare machines nodig en dankzij de conische vormgeving met twee gedeelten is de koppeling perfect gecentreerd op de schroefas.

Extra lange garantie!

Originele Volvo Penta onderdelen en accessoires vallen onder onze standaardgarantie van 12 maanden. Als u de onderdelen en accessoires aanschaft en laat monteren bij ons als erkende Volvo Penta dealer, krijgt u een garantie van 24 maanden, arbeidsloon inbegrepen!

Vragen? Meer informatie per e-mail?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie per e-mail? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.