Yamaha buitenboordmotoren

Paas voordeel! : YAM rubberboot + bbm
14 maart 2017
Zodiac Ribs/opblaasboten
15 maart 2017
Zodiac Ribs/opblaasboten
15 maart 2017
Paas voordeel! : YAM rubberboot + bbm
14 maart 2017

Speciale "Yam voordeel" op diverse setprijzen

Nieuwe YAM boten vanaf januari 2023 uit voorraad  LEVERBAAR!

Een YAM boot is een gebruiksvriendelijke, robuuste kleine plezierboot en is ideaal voor een dagje ontspannend recreëren met het gezin op het water. Spring in een YAM en voeg u bij de duizenden gelukkige watersporters! YAM boten staan bekend om hun eenvoudige en robuuste ontwerp, het gebruiksgemak én de verrassende prijs-kwaliteitverhouding. Ook is een YAM boot de ideale boot om mee te nemen in de caravan of camper op vakantie. Er zijn 11 modellen, allemaal met de Yamaha reputatie van betrouwbaarheid. Hun ontwerp staat garant voor geweldige sterkte, wendbaarheid en prestaties, terwijl de robuuste drijvers en de brede boeg een comfortabel en veilig vaargedrag bieden. Voeg daar een betrouwbare Yamaha-buitenboordmotor met toonaangevende prestaties aan toe en u hebt een onverslaanbare combinatie.

Maximaal plezier op het water

Wilt u zoveel mogelijk plezier aan boord, dan is de YAM Sport ideaal. Perfect voor kampeervakanties, watersport, gezinsvakanties, een tocht op het meer of om de kustlijn gewoon eens te verkennen.

Omdat deze robuuste en sportieve opblaasboten ook nog eens slim en stijlvol ontworpen zijn, vormen ze een uitstekende keus als tender voor een grotere boot, of dit nu een zeil- of motorjacht betreft. Vanaf de kleinste YAM240S tot aan de grote YAM380S, deze boten zijn zeer wendbaar en bovendien ook nog ontworpen voor belangrijkere taken.

Als u dus een boot zoekt waarmee u gemakkelijk manoeuvreert en leuke familie-uitjes (opblaasbanden en andere attributen slepen) kunt houden, en die ook geschikt is als stabiele vissers-, duikers- of werkboot, dan is een YAM Sport perfect voor u.

Details

  • Zeer gemakkelijk te bedienen en besturen
  • Stevige bodems van aluminium
  • Robuuste slijtstrips rondom
  • Ideaal voor watersport en het slepen van speelgoedattributen
  • Serieuze werkboot voor het ruwere werk
  • Doordachte, stijlvolle afwerking – de perfecte jachttender