Maak kennis met de gloednieuwe Yamaha F25.

Nieuwe Zodiac PRO modellen
23 januari 2017
Yamaha presenteert de geavanceerde nieuwe F100
2 februari 2017
Nieuwe Zodiac PRO modellen
23 januari 2017
Yamaha presenteert de geavanceerde nieuwe F100
2 februari 2017

Maak kennis met de gloednieuwe Yamaha F25.

Yamaha’s innovatieve nieuwe F25 is ongeveer 25% lichter, waardoor hij een unieke en ongeëvenaarde vermogen-gewichtsverhouding heeft. Er wordt niet vaak een buitenboordmotor geïntroduceerd die zo ver voorloopt in zijn klasse als deze, maar de nieuwe Yamaha F25 is zo’n buitenboordmotor. Om ervoor te zorgen dat deze sportieve en hoog presterende buitenboordmotor ook eenvoudig kan worden vervoerd, zijn alle technische kennis en ontwerpvaardigheden aangesproken waar Yamaha zo bekend om staat. Het verbazingwekkende resultaat is een gewichtsbesparing van ongeveer 25% in vergelijking met het oude model en een ongekende vermogen-gewichtsverhouding waar geen andere motor in zijn klasse aan kan tippen. Voorsprong!

De F25 is de afgelopen jaren één van onze meest succesvolle buitenboordmotoren geweest. Hij heeft de harten gestolen van trouwe watersporters over de hele wereld, met zijn robuuste en onvermoeibare betrouwbaarheid, zuinigheid en ongelooflijke gebruiksgemak. De nieuwste F25 brengt deze eigenschappen naar een ongekend hoog niveau. De prestaties zijn niet alleen soepeler en indrukwekkender dan ooit, maar de motor heeft ook een aantal doordachte functies die het leven op en naast het water plezieriger en relaxter maken. De draagbaarheid is verbeterd en hij is eenvoudig op te bergen. Niet alleen door het lagere gewicht, maar ook door het nieuwe ontwerp van de comfortabele draaggreep en de twee handig geplaatste steunen. Het onderhoud is ook eenvoudig. Via een gemakkelijk toegankelijke slangaansluiting aan de onderkant van de motorkap kunt u heel eenvoudig zout en vuil uit het koelkanaal spoelen zonder de motor te starten. Dit is een snelle en eenvoudige manier om corrosie tegen te gaan en de levensduur en restwaarde van uw motor te vergroten.

Het ongelooflijk lage gewicht is niet het enige technologisch vooruitstrevende kenmerk van de sensationele nieuwe F25. Het nieuwe acculoze elektronische brandstofinjectiesysteem (EFI) zorgt voor gemakkelijk starten, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. En u kunt nu kiezen uit de opties elektrisch, handmatig of elektrisch/handmatig starten. U zult ook een veel soepelere vaarbeleving hebben dankzij het nieuwe brede ophangsysteem. De nieuwe elektrisch startende modellen zijn volledig compatibel met Yamaha’s geavanceerde digitale netwerksysteem. Dit systeem heeft duidelijke en stijlvolle meters die de gebruiker uitgebreide informatie geven over motor- en prestatiegegevens en een preciezer en relaxter gevoel van controle verschaffen.

Een andere aantrekkelijke optie voor deze motor is onze multifunctionele stuurhendel. Deze heeft een schakelhendel aan de voorzijde, die goed binnen handbereik ligt, en een grote, sterke draaigasgreep/stuurhendel voor comfortabel sturen en manoeuvreren. Het integrale VTS systeem (variabele sleeptoerentalregeling) zorgt niet alleen voor een lager stationair toerental, maar geeft u ook de mogelijkheid het sleeptoerental in stappen van 50 tpm te regelen. Ideaal voor tijdens het sportvissen. Deze handige nieuwe functie is standaard voor modellen met stuurhendel en optioneel verkrijgbaar voor F25-modellen met afstandsbediening.

De nieuwe motorkap uit één stuk met stijlvolle graphics en slim ontworpen waterafvoerkanaal van de luchtinlaat maakt de nieuwe F25 helemaal af. Hij voelt en oogt ontzettend robuust en dat is een van die dingen die Yamaha-eigenaren opvalt en aanspreekt.

Meer weten over deze motor? Kom gerust eens langs in onze showroom!