Tijdelijk 20% korting op Easy Connect interface

Volvo Penta schroeven tijdelijk met 10% extra korting
20 januari 2021
Volvo Penta schroeven tijdelijk met 20% extra korting
27 januari 2022

Tijdelijk 20% korting op Easy Connect interface

NU TIJDELIJK EXTRA AANTREKKELIJK

Tijdelijk 20% korting

U heeft de Easy Connect interface al vanaf  € 460,- inclusief BTW afhankelijk van welke interface uw boot nodig heeft. Met deze tijdelijke actie bespaart u dus al snel meer dan € 80,-!

Maak verbinding met uw boot

Online technologie is een onderdeel van het dagelijks leven. Met de Easy Connect-app (gratis te downloaden in de App Store en Google Play) heeft u de bediening van de boot letterlijk in de palm van uw hand. Op uw smartphone of tablet heeft u een dashboardoverzicht met informatie over de motor, boot en route*. Dit verhoogt uw plezier bij uw voorbereiding thuis, tijdens en na uw vaartocht. De interface ontvangt u nu tijdelijk bij de aanschaf van uw motor.

* Afhankelijk van de geïnstalleerde sensoren en instrumenten.

Opmerking: naast de Easy Connect-app, de Easy Connect-module en uw smartphone of tablet met Bluetooth® en internetverbinding, is een NMEA2000 backbone aan boord een minimale vereiste voor een werkende Easy Connect Interface. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Voorwaarden

  • Deze actie is alleen geldig voor in Nederland, België en Luxemburg geregistreerde klanten.
  • De mobile device (tablet/smartphone) is niet inbegrepen.
  • De actieperiode loopt van 21 juni 2021
  • Informeer naar de mogelijkheden > neem contact met ons op!

Maak kennis met uw nieuwe bemanningslid

U en uw slimme apparaat zijn de perfecte partners aan boord. U heeft alleen de app nodig en de Easy Connect Interface moet in uw boot zijn geïnstalleerd. Als uw smartphone verbonden is met de interface worden de gegevens via Bluetooth® verzonden.

Volvo Easy connect op uw tablet of telefoon

Belangrijkste functies - op zee en op het land

Afhankelijk van uw motorinstallatie beschikt u met Easy Connect over allerlei mogelijkheden om uw beleving aan boord te verbeteren. Zo zijn er live functies wanneer u aan boord bent, maar ook lokaal opgeslagen gegevens en routeinformatie van de laatste keer dat u verbinding had met de boot.

Easy Connect slaat al uw tochten op in de app, met inbegrip van gegevens over de boot zoals motoruren en brandstofniveau. Perfect voor het plannen van nieuwe trips.

Volvo Easy Connect op tablet

Verander uw slimme apparaat in een draagbaar dashboarddisplay, een geweldige aanvulling op de analoge instrumenten. Via Easy Connect kunnen vrienden en familie de reis volgen.

Easy Connect en social media

Op zee maakt u van alles mee waarover u wilt vertellen aan familie en vrienden. Deel uw belevenissen en favoriete plaatsen terwijl u onderweg bent of wanneer u weer thuis bent.

Storing doorgeven aan dealer met Easy Connect

In geval van een storingscode kan Easy Connect gegevens tonen als chassis-ID en motoruren. Dat maakt het gesprek met uw Volvo Penta dealer gemakkelijker en de service sneller en efficiënter.

Volvo Penta Easy Connect app screenshots

De app laat uw bootgegevens in twee standen zien: de Captain-weergave via een Bluetooth®-verbinding aan boord en de Home-weergave waarmee u opgeslagen gegevens kunt bekijken van de laatste keer dat u verbinding had met de boot.

Hieronder een aantal screenshots.

Compatibiliteit met Easy Connect

Dieselmotoren: D3, D4, D6, D8, D9, D11, D12 en D13 in enkelvoudige of dubbele installaties.

Benzinemotoren: V6 en V8 met Electronic Vessel Control in enkelvoudige of dubbele installaties.

Benzinemotoren modeljaar 2006 zonder Electronic Vessel Control, in enkelvoudige installaties.

Compatibel met iOS® 10 of hoger. De app is vanaf het tweede kwartaal van 2018 beschikbaar voor Android®.