Proefvaardag 27 mei 2018 Biddinghuizen

Hermotoriseren van uw Volvo Penta
23 augustus 2017
Yamaha buitenboordmotoren actie F115-F150 motoren
14 maart 2018
Alles tonen

Proefvaardag 27 mei 2018 Biddinghuizen

Proefvaardag Yamaha Bremerbaai Biddinghuizen

In samenwerking met Yamaha organiseren wij op zondag 27 mei 2018 een Proefvaardag bij de Bremerbaai in Biddinghuizen. Zo kunt u ervaren hoe lekker zo'n boot vaart en kunt u kijken welke boot het beste bij u past.

Als watersporter weet u als geen ander dat de vaareigenschappen en het comfort van een boot bepalend zijn voor uw keuze. Tijdens de Proefvaardag Powered by Yamaha kunt u op zondag 27 mei aanstaande, uitgebreid en in de praktijk kennis maken met een range aan open boten, console boten, tenders en sloepen. Maar ook als uw hart ligt bij een cruiser, opblaasboot, RIB of aluminium boot, bent u van harte welkom bij de Bremerbaai in Biddinghuizen. Kom met uw vrienden, familie of gezin. Iedereen is welkom.


Deelname is gratis en vrijblijvend!

De Proefvaardag powered by Yamaha is op 27 mei, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. En zal ook dit jaar weer plaatsvinden in Bremerbaai, Biddinghuizen. U kunt vrijblijvend, zonder afspraak deelnemen.

Voor inwoners van Harderwijk en omstreken is dit natuurlijk een uitgelezen kans om kennis te maken met diverse modellen boten én meteen te ervaren hoe deze varen. Van kleine rubberboten tot luxe (snelle) ribs en console boten, net wat u zoekt.

Ook voor nieuwe bewoners van Harderwijk Waterfront die op zoek zijn naar een leuke boot is dit hét moment om eens vrijblijvend te komen oriënteren.

Meld u via onderstaande button aan en maak uw keuze. Dan zorgen wij dat de boot van uw keuze voor u klaarligt. Voor kleinere opblaasbare boten bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom in Harderwijk.

 

Routebeschrijving Proefvaardag

De Bremerbaai is een heel nieuw strand, dus nog niet bekend op de meeste routeplanners.

Vanuit Harderwijk
Flevoland op en de eerste rotonde rechts. Doorrijden over de N306, volg parkeren bij Flevonice.

Vanuit Elburg
Volg richting Harderwijk, de eerste rotonde na Walibi links. Volg parkeren bij Flevonice.

Proefvaartdag 28 mei 2018 is Powered by Yamaha in samenwerking met: RibEye, Jeanneau, Pioner, Linder, Waterdream, Crescent, Capelli Tempest, Yamarin, YAM, Buster en Dock.

Proefvaardag

  • Spijkweg 56
    8256 RJ Biddinghuizen