Gratis Easy Connect interface

Yamaha’s nieuwe 5,6 liter V8 XTO Offshore
24 mei 2018
Maak kennis met de nieuwste generatie F20 buitenboordmotor
10 december 2018

Gratis Easy Connect interface

Tijdelijk actie Volvo Easy Connect

NU TIJDELIJK EXTRA AANTREKKELIJK

Ontvang nu bij uw nieuwe motor de Easy Connect interface. Hiermee heeft u uw motor, boot en route informatie direct eenvoudig op uw smartphone of tablet thuis. Met een nieuwe Volvo Penta motor bent u onder andere verzekerd van meer gemak en comfort aan boord, lagere brandstofkosten en minder belasting van het milieu. Daarnaast bent u verzekerd van de laatste technologie. Bij Volvo Penta noemen we dit Easy Boating.

Inruilactie + Easy Connect interface

Ruil uw oude motor aantrekkelijk in en u ontvangt ook nog eens tijdelijk een Easy Connect interface. De Easy Connect interface heeft een consumentenwaarde van circa € 375,- inclusief BTW. De mobile device (tablet/smartphone) is niet inbegrepen.

Maak verbinding met uw boot

Online technologie is een onderdeel van het dagelijks leven. Met de Easy Connect-app (gratis te downloaden in de App Store en Google Play) heeft u de bediening van de boot letterlijk in de palm van uw hand. Op uw smartphone of tablet heeft u een dashboardoverzicht met informatie over de motor, boot en route*. Dit verhoogt uw plezier bij uw voorbereiding thuis, tijdens en na uw vaartocht. De interface ontvangt u nu tijdelijk bij de aanschaf van uw motor.

* Afhankelijk van de geïnstalleerde sensoren en instrumenten. Note: naast de Easy Connect-app, de Easy Connect-module en uw smartphone of tablet met Bluetooth® en internetverbinding, is een NMEA2000 backbone aan boord een minimale vereiste voor een werkende Easy Connect Interface. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Voorwaarden

  • Deze actie is alleen geldig voor in Nederland, België en Luxemburg geregistreerde klanten.
  • De oude motor is na de inruil eigendom van de Volvo Penta dealer.
  • De Volvo Penta dealer draagt zorg voor milieuvriendelijke afvoer van uw motor.
  • De actieperiode loopt van 1 september tot en met 31 december 2018
  • Informeer naar de mogelijkheden > neem contact met ons op!

Maak kennis met uw nieuwe bemanningslid

U en uw slimme apparaat zijn de perfecte partners aan boord. U heeft alleen de app nodig en de Easy Connect Interface moet in uw boot zijn geïnstalleerd. Als uw smartphone verbonden is met de interface worden de gegevens via Bluetooth® verzonden.

Volvo Easy connect op uw tablet of telefoon

Belangrijkste functies - op zee en op het land

Afhankelijk van uw motorinstallatie beschikt u met Easy Connect over allerlei mogelijkheden om uw beleving aan boord te verbeteren. Zo zijn er live functies wanneer u aan boord bent, maar ook lokaal opgeslagen gegevens en routeinformatie van de laatste keer dat u verbinding had met de boot.

Easy Connect slaat al uw tochten op in de app, met inbegrip van gegevens over de boot zoals motoruren en brandstofniveau. Perfect voor het plannen van nieuwe trips.

Volvo Easy Connect op tablet

Verander uw slimme apparaat in een draagbaar dashboarddisplay, een geweldige aanvulling op de analoge instrumenten. Via Easy Connect kunnen vrienden en familie de reis volgen.

Easy Connect en social media

Op zee maakt u van alles mee waarover u wilt vertellen aan familie en vrienden. Deel uw belevenissen en favoriete plaatsen terwijl u onderweg bent of wanneer u weer thuis bent.

Storing doorgeven aan dealer met Easy Connect

In geval van een storingscode kan Easy Connect gegevens tonen als chassis-ID en motoruren. Dat maakt het gesprek met uw Volvo Penta dealer gemakkelijker en de service sneller en efficiënter.

Volvo Penta Easy Connect app screenshots

De app laat uw bootgegevens in twee standen zien: de Captain-weergave via een Bluetooth®-verbinding aan boord en de Home-weergave waarmee u opgeslagen gegevens kunt bekijken van de laatste keer dat u verbinding had met de boot.

Hieronder een aantal screenshots.

Compatibiliteit met Easy Connect

Dieselmotoren: D3, D4, D6, D8, D9, D11, D12 en D13 in enkelvoudige of dubbele installaties.

Benzinemotoren: V6 en V8 met Electronic Vessel Control in enkelvoudige of dubbele installaties.

Benzinemotoren modeljaar 2006 zonder Electronic Vessel Control, in enkelvoudige installaties.

Compatibel met iOS® 10 of hoger. De app is vanaf het tweede kwartaal van 2018 beschikbaar voor Android®.